U zoekt een medewerker

Als u ons verteld wie u zoekt, welke competenties deze persoon nodig heeft dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zijn geen CV schuivers maar maken een match op basis van uw wensen. Dat is waar wij goed in zijn!

Werk 2.0 is er voor werkgevers

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar tijdelijk personeel of vaste medewerkers, wij hebben of werven de best gekwalificeerde medewerkers die perfect passen binnen het bedrijf en de bedrijfscultuur.

Samen sterker

Wij geloven in de ontwikkeling van de medewerkers door trainingen, opleiding en goed werkgeverschap, niet alleen voor de medewerker maar ook voor jou als werkgever.

Daarom biedt Werk 2.0 opleidingen en cursussen voor haar uitzendkrachten. Dit doen we om de kans op werk natuurlijk aanzienlijk te vergroten maar ook om het beste uit de medewerker te halen.

Dit zorgt weer voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers en hiermee creëren we een win-win-win situatie.

Lokaal zijn wij verbindend

Werk 2.0 is nieuw met 30 jaar ervaring. We werken op de nieuwe wijze maar met veel ervaring binnen de uitzendwereld. Maar niet alleen de uitzendwereld, samen met een aantal strategische partners hebben we een groot netwerk waarvoor we werken.

Ondanks dat we een jong bedrijf zijn hebben we toch momenteel al ruim 30 mensen aan het werk. We zijn gespecialiseerd in productiepersoneel, schoonmaakpersoneel, beveiligers, bouwplaatsmedewerkers, administratief personeel, ict-ers en logistiek medewerkers.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In een orienterend gesprek bij ons op kantoor of bij jou op de zaak vertellen we graag wie we zijn, wat we doen en waarom wij baanbrekend zijn.  Direct een vacature aanmelden kan natuurlijk ook.

Onze tevreden klanten